Playa del Inglés

Playa del Inglés is onder het Nederlandse publiek de populairste vakantie bestemming op Gran Canaria. Playa del Inglés is een badplaats die het vooral moet hebben van haar uitgestrekte zandstrand en het bruisende uitgaansleven. Van jong tot oud vermaakt zich uitstekend in deze toeristische plaats.

Liefhebbers van zandstranden komen volledig tot zijn recht in Playa del Inglés. De zandstranden zijn kilometerslang en zeer schoon. Wanneer u ´s avonds op zoek gaat naar een gezellig cafe of restaurant hoeft u niet lang te zoeken, Playa del Inglés barst van de horecagelegenheden. Afsluiten kunt u in een van de gezellige discotheken. Playa del Inglés is een van de topbestemmingen onder de last minute boekers naar de Canarische Eilanden.

Op het eiland zijn vele betaalbare appartementen en hotels:
Hotel – Appartement: Las Faluas
Beschrijving: Appartementen Las Faluas in Playa del Ingles is een eenvoudig maar degelijk complex. Het is gelegen in het centrum en zeer netjes. Vlakbij zijn veel winkels te vinden en ook cafe’s, restaurants en natuurlijk het prachtige zandstrand. De prijs van dit complex is bovendien erg aantrekkelijk!

Hotel – Appartement:Koka
Beschrijving: Hotel Koka ligt zeer centraal in het centrum van Playa del Ingles. In de directe omgeving van het appartementencomplex is alles te vinden wat je in je vakantie zoekt: strand, boulevard en winkels.

Wil je een avondje stappen? Discotheken en bars zijn op loopafstand te bereiken, dus een taxi is niet nodig. Fijne vakantie!

Aanbiedingen Playa del Inglés vakantie