Vliegveld Fuerteventura

Vliegveld Fuerteventura (FUE) Fuerteventura Airport

Het vliegveld van Fuerteventura

Het vliegveld van Fuerteventura ligt op ongeveer vijf kilometer afstand van de stad Puerto del Rosario. Dit is aan de zuidkant van deze hoofdstad van Fuerteventura. Het is een erg kleine luchthaven, maar de luchthaven heeft alle faciliteiten die een vakantieganger nodig heeft.

Bereikbaarheid luchthaven Fuerteventura

De luchthaven van Fuerteventura is goed bereikbaar. De snelweg FV-1 loopt vanaf Puerto del Rosario naar het vliegveld toe. Met de auto is dit binnen twintig minuten zeer goed te bereiken.

Het vliegveld is ook bereikbaar per bus. Er gaan diverse buslijnen naar het vliegveld van Fuerteventura. Kijk hierbij goed vantevoren of de bus naar jou bestemming wel gaat en zoja, op welke tijden de bussen vertrekken.

Mocht je van meer gemak houden dan is het vliegveld ook zeer goed bereibaar met de taxi. De prijzen van de taxi’s zijn niet heel hoog. Afhankelijk van je bestemming ben je tussen de twintig en veertig euro kwijt om met een taxi naar je vakantie adres te gaan.

Parkeren op het vliegveld van Fuerteventura is geen probleem. Huurauto’s kun je hier ophalen en inleveren. Daarnaast zijn de kosten van parkeren zeer laag, minder dan een euro per uur.